Expositie – Huisartsenpraktijk Keverdijk – Naarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Keverdijk
Kolonel Verveerstraat 78 B 1411 VE
Naarden
Spoed toets 1

Terug naar overzicht

Expositie

Omdat de gang in onze nieuwe vestiging nog erg “steriel” is bedachten we om er een expositieruimte van te maken. Hoe mooi is het om inwoners van Naarden te laten exposeren voor alle bezoekers aan onze praktijk!

De eerste expositie is van Rudolph Mengelberg. Hij richtte zich aanvankelijk op natuurfotografie en daarbij waren voor velen herkenbare – soms omgekeerde – spiegelbeelden in het water een terugkerend element. Foto’s tijdens wandelingen en dus ‘reflecties tijdens het reflecteren’. Recentelijk ligt de nadruk steeds meer op abstracte onderwerpen en verstilling, nog steeds met de natuur als inspiratiebron.

Rudolph Mengelberg (1965) is in het dagelijks leven advocaat en fotografeert vanaf het moment dat hij de Leica M2 van zijn vader onder de knie had. Zo leerde hij de basis van de fotografie: het spel tussen tijd en diafragma in de wetenschap dat na het maken van een foto enkele dagen gewacht moest worden op het ontwikkelen en afdrukken van het filmpje. Aldus het besef dat een moment eenmalig is. In de loop der jaren is fotografie een steeds belangrijker rol in zijn leven gaan spelen en noemt hij zich inmiddels ‘the photographing lawyer & the lawyering photographer’.
Zijn werk hangt van oktober tot April 22 in onze praktijk.

Publicatiedatum: 20-10-2021