Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Keverdijk – Naarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Keverdijk
Kolonel Verveerstraat 78 B 1411 VE
Naarden
Spoed toets 1

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Iedere werkdag is er een spreekuur van 8.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur.
Het bezoeken van het spreekuur kan uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tussen 8.00 en 17.00 uur naar
035-6946398 doorkiesnr. 3 of een email sturen naar keverdijk@keverdijkhuisartsen.nl. Vergeet dan niet uw naam, geboortedatum en telefoonnummer te vermelden waarop u te bereiken bent zodat de praktijkassistente contact met u kan opnemen voor het maken van een afspraak.Ook kunt u via de Patiëntenomgeving op de website online een afspraak maken op speciaal gereserveerde spreekuurtijden.Als u dezelfde dag een afspraak nodig denkt te hebben dan graag voor 10.00 uur bellen. Voor de planning van de spreekuren is het handig dat u aangeeft om welke reden u een afspraak maakt. De assistente zal u hierom dan ook vragen. Heeft u meerdere vragen aan de huisarts of denkt u om een andere reden meer dan 10 minuten nodig te hebben, geeft u dit dan alstublieft aan.

Avondspreekuur en vroege ochtendspreekuur

Elke dinsdagavond van 17.30 tot 19.30 uur is er een avondspreekuur . Uitsluitend volgens afspraak.

Huisbezoek

Een bezoek van de huisarts bij u thuis kunt u voor 11.00 uur bij de assistente aanvragen. Het huisbezoek is bedoeld voor mensen die niet naar het gewone spreekuur kunnen komen omdat zij bijvoorbeeld te ziek of slecht ter been zijn.

Telefonisch spreekuur

Als u telefonisch wilt overleggen met de huisarts kunt u dagelijks bellen tussen 8.00 en 10.00 uur. De assistente noteert uw vraag en spreekt af wanneer u teruggebeld wordt.
In principe wordt u gebeld door de dokter die het meest bij uw vraag betrokken is.
Daarnaast kunnen veel vragen ook door de assistente beantwoord worden. De assistente werkt daarbij nauw samen met de huisarts. Ook houdt zij zich aan hetzelfde beroepsgeheim.

Uitslagen

Voor uitslagen van bijvoorbeeld laboratorium- en röntgenonderzoek kunt u bellen tussen 14.00 en 15.00 uur . Een andere mogelijkheid is natuurlijk het maken van een telefonische afspraak of een spreekuurafspraak.

Recepten

Uw herhaalrecepten kunt u inspreken op de herhaalreceptenlijn, 035-6946398doorkiesnr. 2. met vermelding van naam, geboortedatum, medicijn met sterkte en dosering en de naam van uw apotheek. Recepten vóór 11.00 uur ingesproken zullen de volgende dag na 14.00 uur bij de apotheek voor u klaar liggen. U kunt ook via het patiëntenportaal op website herhaalmedicatie aanvragen. Uiteraard mag U ook de assistente bellen voor een herhaalrecept.

Urine inleveren voor onderzoek

Komt u urine bij ons inleveren? Denkt u dan aan het volgende:
Vang bij voorkeur de ochtendurine op. Gebruik een schoon potje dat u goed kunt afsluiten (is bijv. verkrijgbaar in de apotheek). Bewaar het potje urine in de koelkast of geef het binnen 2 uur af.
Als u bij ons urine komt brengen, wordt u verzocht een vragenformulier in te vullen.
U kunt dit ook tevoren doen door het Urineonderzoek zelf uit te printen, alvast in te vullen, en mee te brengen.

Buiten kantoortijden

De avonden (vanaf 17.00 uur), nachten, weekenden en feestdagen kunt u voor spoedeisende zaken contact opnemen met de huisartsenpost Blaricum op het terrein van ziekenhuis Tergooi Blaricum: tel. 088-1309600